De goedkoopste van Nederland

Vanaf 10 stuks is er een stapelkorting!

mail: info@reviewsdirect.nl

Waarom Google reviews zo belangrijk zijn

Ik denk dat wij u niet hoeven uit te leggen dat Google een groot bedrijf is met veel invloed, maar wist u ook dat de invloed van Google op uw bedrijf veel groter is dan u dacht?

Als consumenten opzoek gaan naar informatie over uw bedrijf of een product of dienst zoeken die u aanbiedt, hebben ze geen zin in veel zoekwerk. Hierdoor worden de reviews die bij uw Google bedrijfsvermelding zijn geplaatst extra belangrijk: het is het eerste wat een consument ziet bij het opzoeken van uw bedrijf. 87% van de mensen die opzoek zijn naar online reviews kijken dan ook alleen naar de reviews die op Google staan!

Daarnaast heeft de hoeveelheid reviews, maar vooral ook de waardering van deze reviews bij uw Google bedrijfsvermelding een grote invloed op de positie waar u eindigt in Google. Stel u heeft een restaurant in Utrecht en u heeft op Google veel positieve recensies. Als een toerist, die opzoek is naar een plek om te eten, in Google opzoek gaat naar “een restaurant in Utrecht” is de kans vele malen groter dat zowel uw website als uw vermelding op Google hoog in de resultaten staat, dan wanneer uw bedrijf een lagere score op google heeft of er weinig reviews te vinden zijn.

Een goede score op Google zorgt voor een hogere positie in Google voor zowel uw website als uw bedrijfsvermelding op Google

Het mag duidelijk zijn. Deze online recensies zijn méga belangrijk. Maar wat nou als een concurrent besloten heeft een aantal slechte reviews bij uw vermelding achter te laten of als u een aantal ontevreden klanten heeft gehad, die nu reviews hebben achtergelaten die bovenaan bij uw vermelding op Google terecht zijn gekomen? Dan kan het kopen van reviews een uitstekende oplossing zijn!

Wilt u meer informatie over hoe het kopen van reviews in zijn werking gaat, neem dan even een kijkje op onze homepage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stapelkorting

Vanaf 10 stuks: hoe meer je koopt, hoe minder je betaalt.

Geldteruggarantie

Niet tevreden? Binnen 14 dagen geldteruggarantie.

Terugplaatsgarantie

Wij plaatsen gratis nieuwe reviews bij verwijderde reviews.

100% Discreet

Wij zullen met niemand uw gegevens delen.